از آن زمان یونانی ها کنجد شکری و عسل مصرف می کردند. زمانی که روم باستان به یونان حمله کرد، دستور غذا را گرفتند و آن را ایتریون یا بیسکویت کنجدی نامیدند.
قدیم ها این را به عنوان دسر یا میان وعده شیرین می خوردند، اما امروزه در هر زمانی می خورند. شرکت های بزرگی در یونان وجود دارند که این بارها را به صورت انبوه تولید می کنند و می توانید آنها را در هر مغازه یا کیوسکی تهیه کنید.
بنابراین، هر یونانی در مورد Pasteli می داند. آیا می خواهید مانند یونانیان باستان غذا بخورید؟ خوب، با دستور پخت پاستلی امروز، این فرصت را خواهید داشت.
پاستلی ممکن است یکی از ساده ترین دستور العمل های یونان باستان باشد که هنوز هم توسط یونانیان بی شماری در سراسر جهان خورده می شود. تقریباً به همین روش درست می شود.
ما می دانیم که دانه های کنجد برای یونانیان باستان از دیرباز شناخته شده است. الواح خطی B خط هجایی که به یونانی میسینی نوشته شده است که قدمت آن به حدود 1450 قبل از میلاد می رسد.
در واقع کلماتی برای دانه کنجد و عسل دارد دو ماده تشکیل دهنده پاستیلی! پس منطقی است که کلمه کنجد از یونان باستان گرفته شده است.
به عنوان یادداشت جانبی، این قرص همچنین شامل مواردی مانند: شراب، گندم، روغن، آرد، گشنیز و کرفس است. از آن زمان یونانی ها کنجد و عسل مصرف می کردند.
قدیم ها این را به عنوان دسر یا میان وعده شیرین می خوردند، اما امروزه در هر زمانی می خورند. شرکت های بزرگی در یونان وجود دارند که این بارها را به صورت انبوه تولید می کنند و می توانید آنها را در هر مغازه یا کیوسکی تهیه کنید.
یونانیان باستان فکر می کردند که عسل دارای خواص درمانی است، و آنها چندان دور از دسترس نبودند زیرا عسل حاوی مقادیر کمی از آنتی اکسیدان های مختلف است.
دانههای کنجد حاوی روغنهای سالم، اسیدهای آمینه و پروتئین هستند. بنابراین، ما میتوانیم این را بهطور استدلالی بنامیم: اولین نوار انرژی در جهان. در حالی که میدانم تمدنهای باستانی دیگر چیزی مشابه داشتهاند.