مشخصات مواد مغذی خرما رطب بسته ای بسته به رقم، بلوغ، مرحله رسیدگی و شرایط رشد متفاوت است. به طور کلی خرما منبع خوبی از فیبر است و مقداری پتاسیم، منیزیم و فولات را تامین می کند.
خرما عمدتاً از کربوهیدرات ها تشکیل شده است. با این حال، محتوای قند بالای آنها نباید شما را از لذت بردن از این خوراکی های غنی از مواد مغذی دور کند.
هنگامی که یک خرمای کامل و فرآوری نشده را مصرف می کنید، قند موجود در میوه به طور طبیعی وجود دارد و حاوی فیبر و سایر ترکیبات گیاهی است که برای سلامتی شما مفید هستند.
طبق گفته انجمن قلب آمریکا، قندهای تصفیه شده و افزوده شده همان چیزی است که باید در رژیم غذایی شما محدود شود. بیماریهای عروقی شرایطی هستند که رگهای خونی شما را ضعیف میکنند و بر جریان خون در سراسر بدن تأثیر میگذارند.
خرما مملو از ترکیبات گیاهی قدرتمندی به نام پلی فنول است که ممکن است به پیشگیری از بیماری های عروقی مانند تصلب شرایین، انفارکتوس میوکارد و بیماری عروق کرونر کمک کند.
خرما سرشار از ترکیبات فنلی است، مواد موثره در گیاهان که می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و با عوامل بیماری زا در بدن شما مبارزه کنند.
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مضر جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد بسیار واکنش پذیر مولکول های ناپایداری هستند که می توانند خطر ابتلا به بیماری هایی مانند زوال عقل، آلزایمر، بیماری های قلبی و سرطان را افزایش دهند.
تحقیقات منتشر شده در سال 2019 در مجله Pharmacy and BioAllied Sciences نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی خرما زمانی که در مرحله رسیدن رشد هستند، بالاترین میزان را دارد.
مطالعات همچنین نشان داده است که برخی از انواع خرما می توانند با میکروب هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و اشریشیا کلی مبارزه کنند.